ПРАЗНИЦИ
УИКЕНДИ
ЕКСКУРЗИИ
ПОЧИВКИ
БЪЛГАРИЯ
НАД 55
МАЙ, 2020
ЮНИ, 2020
ЮЛИ, 2020
АВГУСТ, 2020
СЕПТЕМВРИ, 2020
ОКТОМВРИ, 2020
НОЕМВРИ, 2020
ДЕКЕМВРИ, 2020
ЯНУАРИ, 2021
ФЕВРУАРИ, 2021
МАРТ, 2021
АПРИЛ, 2021

Автобусни

БОСНА,ХЕРЦЕГОВИНА и РЕПУБЛИКА СРЪПСКА

5 Дни / 3 Нощувки

дати: 11.06 , 02.07 , 10.09
цена: 355 лв. доплащане за единична стая: 115 лв. намаление за дете до 12 г. в стая с двама възрастни: 55 лв.БОСНА,ХЕРЦЕГОВИНА и РЕПУБЛИКА СРЪПСКА

Сараево-Мостар-Баня Лука-Вишеград-Травник-Тузла

5 дни/ 3 нощувки със закуски в Сараево,Мостар и Баня Лука

1-ви ден: Отпътуване от София. Транзитно преминаване през Сърбия.Разходка във Вишеград известен средновековен град в Босна с прочутия камен мост построен от Мимар Синан.Нощувка в Сараево-столицата на Босна.

2-ри ден Закуска. Туристическа обиколка на Сараево с посещение на : крайбрежните булеварди и каменните мостове на река Милятска,австрийското генерал губернаторство-една от най-красивите сгради в Европа,стария град –Варош с часовниковата кула,джамиите и златната чаршия, Инат куча.Свободно време.Нощувка в Мостар-столицата на Херцеговина.

3-ти ден: Закуска. Туристическа обиколка на Мостар с посещение на : стария град-Ваороша разположен на двата бряга на река Неретва, уникалната Карагьоз бей джамия,неповторимия Стари Мост/ЮНЕСКО/ и малкия мост Крива кюприя,, триъгълника на вярата с католическата Франеличка църква,православната „Дева Мария”и улицата на Синагога. Свободно време Отпътуване за Травник- разглеждане на града-музей,наречен могилата на историята рсредновековния квартал от 15 век с живописната река Лашва, прочутата Сахат кула,къщата на Иво Андрич.Нощувка в Баня Лука-столица на Република Сръбска в Босна

4-ти ден: Закуска. Туристическа обиколка на Баня Лука с посещение на :Бански двор-любимата резиденция на австрийските императори, катедралата Христос спасител ,Националния театър,музея за съвременно изкуство,романтичните улички край река Върбас.Отпътуване за Тузла- един от най-старите европийски градове-солената столица на Европа, един от най-известните СПА центрове на Балканите.Вечерта-отпътуване за България.

5-ти ден: Пристигане в София рано сутринта.

Цената е валидна при мин. 40 туриста и включва:

  • транспорт с лицензиран автобус 3* ,
  • 3 нощувки и закуски по програмата в хотели 3* : в Сараево,Мостар и Баня Лука
  • екскурзоводско обслужване и водач от Туристическата агенция

Цената не включва:

  • медицинска застраховка : 5 лв.

Записване и плащане: при записване и внасяне на документите 30% капаро.
Пълно плащане: 10 дни преди тръгване
Краен срок за информиране ако минималния брой туристи не е набран: 7 дни преди датата на пътуване
Застраховка“Отговорност на туроператора” 0370010000488 Евроинс България
РЕЗЕРВАЦИЯ