За нас


Туристическа агенция „VIVA” присъства на туристическия пазар от 1992 година и е с Удостоверение за регистрация №1573.

С богатия си опит сме се  наложили като сериозна туристическа агенция в страната и в чужбина.
Предлагаме широка гама от туристически услуги: индивидуални и групови почивки и екскурзии в близки и далечни страни по наши програми или по заявка на клиента .
Стремим се туристическите ни програми да осигуряват пълно и качествено обслужване на разумни цени.
Основната ни цел е ефективно да посредничим между крайните клиенти (ползващи туристически продукти и услуги) и доставчиците на тези продукти и услуги (български и чуждестранни туроператори, авиокомпании, хотели и други).

Ще ви бъдем полезни и с многобройните си предложения за почивки и пътуванията по определени поводи /Великден, Коледа, Нова година/ и др.
Организираме и провеждаме по индивидуална заявка всякакъв вид фирмени мероприятия за корпоративните ни клиенти : семинари, бизнес срещи, конференции, спортни мероприятия на национално и международно ниво.

За да направим Вашето пътуване или мероприятие незабравимо и неповторимо, Вие ще получите  професионално отношение, индивидуален подход, грижа и внимание към всеки клиент,коректно и отговорно изпълнение на поетите ангажименти.

Ще се радваме нашите предложения да Ви удоволетворят,очакваме успешно и ползотворно сътрудничество и приятни пътувания с нас в близки и далечни страни