Коледа и Нова Година

Нова Година 2024 в Шарм ел Шейх, Египет със самолет от София - 6 нощувки

Транспорт
Самолет
Продължителност
7 дни / 6 нощувки
Дестинация
Шарм Ел Шейх, Египет
Дати на отпътуване
27.12.2023 г.
Код на оферта
45359
Цени от
551
РЕЗЕРВИРАЙ
Програма
Описание

НОВА ГОДИНА 2024 ЕГИПЕТ „Плати 30% депозит при записване и доплати 30 дни преди отпътуване“. Кампанията е валидна за резервации направени до 15.09.2023.Описание / Транспорт

Полетна информация - Нова година в Шарм ел Шейх - ден Сряда:


Заминаване: FB8527 София 06:00 ч – Шарм ел Шейх 09:40 ч


Връщане: FB8528  Шарм ел Шейх 20:20 ч – София 22:20 ч


Тип самолет: Boeing 733


Адрес на авиокомпанията: гр. София, бул."Брюксел" №1


Авиокомпания: Bulgaria Air


* Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията!Описание / допълнителни услуги

Информация за допълнителните екскурзии:  • Всички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на руски или английски език.

  • Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на посещаваните обекти.

  • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат само и единствено на място в щатски долари. Посочените по-долу цени са ориентировъчни и могат да бъдат променяни от местните ни партньори.


1. Планината на Моисей и манастира Св. Екатерина - Изкачване на светата планина на Моисей и посрещане на изгрева, когато според легендата, се пречистват греховете ни. Посещение на древния музей - Св. Екатерина, един от най-старите работещи манастири в света. Неговата слава и мистика идва от местоположението му в подножието на планината Синай, мястото на историята на Стария завет на Десетте божи заповеди, и така е почитана от християни, евреи и мюсюлмани. В манастира се намира и "горящия храст" и една от най-известните колекции от религиозни икони в света, чиято селекция е изложена на посетителите в музея.  Днес пътуващите и поклонниците все още са привлечени да посетят манастира и да отидат на връх Синай. Самият манастир е изграден през VІ век по времето на византийския император Юстиниан, ограден е с големи зидове за защита от бедуините. През ХІ век приема за свой патрон света Екатерина от Александрия. Разполага с изключително богата библиотека с ценни ръкописи и икони.  Построен е на мястото, където според Стария завет Господ се явил на Мойсей и му предал Божиите заповеди.  В манастира се намират и мощите на "Св. Екатерина",  кладенеца на Моисей. 


Цени: Възрастен - 55$; Дете от 2 до 11.99 г - 30$. Цената включва: Цената не включва: възможност за наем на камила и топли завивки - срещу доп. такса.


2. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (с автобус).  Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/ . Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.


Цени: Възрастен -  90$; Дете от 2 до 11.99 г - 45$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.


3. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (със самолет).   Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/. Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.


Цени: Възрастен - 260$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 240$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.


4. "Магическият остров" (Рас Мохамед)
Ексклузивна разходка с лодка до Магическия остров, който се намира в национален парк Рас Мохамед. Уникална възможност да посетите острова и да опознаете подводния свят на резервата.  Възможност за плуване сред едни от най-красивите рифове на Червено море. Ще се запознаете отблизо с естествената водна среда на едни от най-атрактивните морски обитатели.


Цени: Възрастен - 60$; Дете от 2 до 11.99 г - 35$. Цената включва: наем на маски и плавници, обяд с морска храна и безалкохолни напитки, три спирки за гмуркане и плуване. Цената не включва: разходи от личен характер.


5. Разходка с лодка (Остров Тиран/ Рас Мохамед)


Цени: Възрастен - 35/45$ + 5$; Дете от 2 до 11.99 г - 35/45$ + 5$. Цената включва: спирки за плуване и шнорхелинг, обяд, напитки без лимит,  наем на маски и плавници. Цената не включва: разходи от личен характер.

6. VIP круиз
Разходка с лодка на снежнобяла ВИП яхта.  Не пропускайте възможността да събирате слънчеви лъчи на откритата палуба на луксозния кораб, да си почивате в компания на приятели, да плувате в морето или да наблюдавате безкрайното разнообразие на морските видове в морето. 


Цени: Възрастен - 100$; Дете от 2 до 11.99 г - 50$.  Цената включва: 3 спирки за шнорхелинг, маски и плавници,  обяд с морска храна, супа, кебап, безалкохолни напитки и фрешове. Цената не включва: разходи от личен характер. 


7. Перлите на Синай
Долината Вешваш в Дахаб е мистериозен извор образувал се преди векове след редките дъждове в пустинята и скрил се сред планините и каньоните. Екскурзията започва рано сутринта, около 5ч.


Цени: Възрастен - 90$; Дете от 2 до 11.99 г - 45$. Цената включва:  пътуване с джипове в пустинята, камили, плуване в извора, обяд с морска храна в ресторант в Дахаб, шнорхелинг в 3 басейна.  Цената не включва: оборудване за шнорхелинг, разходи от личен характер.


8. Super Voyage
Super Voyage или иначе казано 5 в 1. Ще се разходите с комфортната яхта, ще се возите на банан, ще карате ски и ще наблюдавате морският свят от стъкленото дъно на лодката. Гмуркане от лодката за шнорхелинг с маски и плавници, обяд с морска храна, сезонни плодове, безалкохолни напитки са включени в цената. Оборудването е включено в цената. Спирка в магазин за сувенири за около 30 минути.


Цени: Възрастен - 75$; Дете от 2 до 11.99 г - 40$. Цената включва: Цената не включва: разходи от личен характер. 


9. Подводница
Достигайки 6 м. дълбочина ще може да наблюдавате подводната флора и фауна на Червено море от батискафа. Ще се насладите на разкошните коралови рифове и техните пъстроцветни обитатели.


Цени: Възрастен - 50$; Дете от 2 до 11.99 г - 25$. Цената включва: разходка с подводница. Цената не включва: разходи от личен характер.


10. Шоу с крокодили
Уникално шоу със змии и крокодили.


Цени: Възрастен - 30$; Дете от 2 до 11.99 г - 15$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер. 


11. Шоу с делфини
Уникално шоу с делфини, любимо забавление за малки и големи.


Цени: Възрастен - 30$; Дете от 2 до 11.99 г - 15$ лв. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер.


12. Плуване с делфини
30 минути „делфинотерапия“, за да си починете и презаредите с положителни емоции от тези мили океански животни. Придружителите и зрителите заплащат такса.


Цени: 30 мин - 120$; 15 мин - 80$. Цената включва: входни такси.  Цената не включва: разходи от личен характер.

13. Невероятният Шарм
Обзорен тур на Шарм – най-красивият град на Червено море. Ще видите най-голямата джамия в града, ще посетите "Мемориала на мира", развлекателния център ‘Hollywood” и търговския център “Oriental Treasures”.


Цени: Възрастен - 15$; Дете от 2 до 11.99 г - 5$. Цената включва:  Цената не включва: разходи от личен характер. 


14. Супер приключение
В 07:30 ч. ще Ви отведат от хотела с джипове и Вашето приключение ще започне с национален парк Набк. Ще карате из пясъчните дюни, ще яздите камили и каяци. Ще посетите Каньонът, ще спрете за шнорхелинг и дайвинг с включен обяд. Оборудването за гмуркане не е включено в цената.


Цени: Възрастен - 65$ без гмуркане и 75$ със гмуркане; Дете от 2 до 11.99 г - 35$ със и без гмуркане: Цената включва: барбекю обяд, вода и безалкохолни напитки по всяко време. Цената не включва: маски, плавници и плажни кърпи. 


15. Тайните на пустинята
На тази екскурзия ще карате бъгита из пясъчните дюни и ще наблюдавате залеза. За Вашето бедуинско парти ще се погрижат бели денс танци – танура. Вечеря с бедуините.


Цени: Възрастен - 55$ на човек, 90$ за двама. Цената включва: вечеря с бедуините. Цената не включва: разходи от личен характер.


16. Оазисът Дахаб
Вълнуващо пътуване до Дахаб, което включва богата програма с каране на бъги в пустинята, яздене на камили, на чаша чай с бедуините, а също и разходка с лодка за шнорхелинг и гмуркане. Включен обяд на лодката.


Цени: Възрастен - 90$; Дете от 2 до 11.99 г - 45$.  Цената включва: обяд на лодката. Цената не включва: разходи от личен характер.


17. ЕКСТРЕМНО САФАРИ + водни спортове
Каране на бъгита (около час), яздене на камили + водни активности - банан (10 минути) + 1 бедуински чай + обяд.


Цени: Възрастен - 55$ на човек; 90$ за двама. Цената включва: обяд и чай с бедуините. Цената не включва: разходи от личен характер.В цената се включва
Самолетен билет за Чартърен полет София - Шарм Ел Шейх - София с включени летищни такси и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
Трансфер летище - хотел - летище
6 нощувки в хотел по избор
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане от представител на TA на летище София
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

В цената не се включва
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 25 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 55 лв
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Новогодишна вечеря на 31.12.2023 (задължителна услуга в зависимост от хотела). Заплаща се при записване в България.
Входна виза за Египет (ако се напуска Синайския полуостров)
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Програма
Ден 1

Среща на летище София и изпращане от представител на туроператора. Отпътуване с чартърен полет. Кацане на летище Шарм Ел Шейх. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч. Свободно време. Вечеря. Нощувка.Ден 2

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.Ден 3

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.Ден 4

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.Ден 5

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.Ден 6

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.Ден 7

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Шарм Ел Шейх в обявения час от фирмата партньор. Полет за София.


Допълнителна информация
Основна информация и допълнителни услуги

НОВА ГОДИНА 2024 В ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, ЕГИПЕТ


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:


1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30% от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.


2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:  • Ако прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.

  • За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.

  • При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.


2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".


ЗАБЕЛЕЖКА


Посочената обща стойност на почивката е валидна само при закупуване на самолетен билет и ползване на свързани туристически услуги. При закупуване само на самолетен билет, цената на същия е съгласно обявената към датата на заплащането.


Минимален брой участници за осъществяване въздушния превоз: 100.


 Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.


Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на връщане.


Визов режим: има, в случай че туристите напускат територията на Синайския полуостров. За престой до 2 седмици само на Синайския полуостров няма изискване за виза.


Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.


Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 800 долара на тон, Шарм ел Шейх – 800 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Шарм ел Шейх, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Шарм ел Шейх-София..


Права на потребителя:


Пътуваащите имат право да прехвърли сключения от него договор за основната и допълнителни услуги  на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Пътуващият има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Пътуващият резервирал и заплатил  за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.


Общи условия:


Медицинската застраховка по основната и допълнителни услуги е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на пътуващия.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


Застраховка Отговорност на туроператора:


ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052310000537/от 13.06.2023 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333.


Хотели по програмата

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
551
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
551
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
577
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
595
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
597
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
597
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
608
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
610
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
614
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
622
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
624
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
628
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
628
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
632
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
643
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
643
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
643
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
657
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
663
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
665
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
670
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
670
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
670
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
677
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
680
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
683
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
684
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
689
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
691
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
692
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
696
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
705
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
705
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
711
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
711
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
714
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
724
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
729
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
733
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
733
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
746
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
749
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
749
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
750
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
762
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
762
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
764
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
766
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
776
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
777
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
782
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
782
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
786
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
786
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
790
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
792
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
800
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
802
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
802
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
814
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
815
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
819
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
820
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
820
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
821
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
821
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
824
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
826
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
837
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
837
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
838
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
843
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
847
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
861
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
866
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
868
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
870
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
871
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
874
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
874
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
875
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
879
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
889
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
889
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
894
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
894
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
894
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
894
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
902
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
914
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
914
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
923
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
924
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
927
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
947
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
955
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
962
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
978
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
980
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
980
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
980
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
989
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
994
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
994
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1000
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1016
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1018
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1019
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1022
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1027
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1031
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1046
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1046
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1057
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1067
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1079
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1112
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1142
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1197
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1197
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1218
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1231
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1245
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1257
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1265
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1267
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1284
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1330
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1349
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1405
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1554
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1560
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1608
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
1710
Повече

Шарм Ел Шейх, Египет

Цени от
2764
Повече