ПРАЗНИЦИ
УИКЕНДИ
ЕКСКУРЗИИ
ПОЧИВКИ
БЪЛГАРИЯ
НАД 55
ДЕКЕМВРИ, 2018
ЯНУАРИ, 2019
ФЕВРУАРИ, 2019
МАРТ, 2019
АПРИЛ, 2019
МАЙ, 2019
ЮНИ, 2019
ЮЛИ, 2019
АВГУСТ, 2019
СЕПТЕМВРИ, 2019
ОКТОМВРИ, 2019
НОЕМВРИ, 2019

Автобусни

НОВА 2019 ГОДИНА В НОВИ САД
хотел Путник 3*
4 Дни / 3 Нощувки

дати: 29.12
основна цена: 380 лв. доплащане за единична стая: 98 лв. дете от 3 до 12 г. в стая с двама възрастни: 280 лв. НОВА 2019 ГОДИНА В НОВИ САД

4 дни/ 3 нощувки, закуски и вечери в  хотел  Путник *** разположен в центъра на  Нови Сад.

ПРОГРАМА: 

Ден 1/29.-12.18 София – Ниш – Нови Сад 
Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад "Александър Невски" по маршрут Калотина – Ниш-Белград –Нови Сад. Настаняване в хотел „Путник „. Свободно време. Вечеря . Нощувка.

Ден 2 30.12.18 Нови Сад – Сремски Карловци – Нови Сад
Закуска. По желание - посещение на Сремски Карловци, малък град, разположен в непосредствена близост до Нови Сад, играл огромна роля в културното развитие на Сърбия през вековете. Кратка пешеходна разходка: Стефанеумът, патриаршеският дворец, съборната църква "Свети Никола", чешмата на четирите лъва. В близост до центъра е разположен музеят на пчеларството Живанович - дом на местна фамилия, която вече два века се занимава с пчеларство и отглеждане на лозя. По желание посещение на музея и дегустация на вино и мед. Връщане в Нови Сад. Пешеходна разходка в центъра на града: Площадът на Свободата, улиците "Змай Йовина" и "Дунавска", католическата катедрала и православната църква "Свети Георги", Дунавският парк, впечатляващата Петроварадинска крепост, наричана "Гибралтар на Дунав". Свободно време. Вечеря. Нощувка.


Ден 3 31.12.18 Нови Сад – Суботица – Нови Сад
Закуска. Свободно време в Нови Сад или по желание следобед - полудневна екскурзия до Суботица. Важен културен център във Войводина, градът е известен с архитектурата в стил сецесион. Пешеходна разходка в центъра: палата Райхл, пешеходната зона - Корзо, народният театър, площадът на Републиката с впечатляващото градско кметство. Свободно време. Посещение на Вински двор (двореца на виното) - тук, в близост до Суботица, е поставено началото на винения туризъм в Сърбия. Дегустация на седем вина. Връщане в Нови Сад. Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, много настроение, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, както и празнична наздравица с чаша шампанско; Нощувка.


Ден 4 01.01.19 Нови Сад – Белград – София
Закуска. Отпътуване за Белград. Кратка пешеходна разходка в центъра на сръбската столица: площадът на Републиката, Княз Михайлова улица, парка-крепост Калемегдан. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" вечерта.


Цена на чокек в двойна и тройна стая 380 лв до 10.11.18
Цена 400 лв след 10.11.18
Деца до 3 години 100 лв
Деца от 3-12 години 280 лв


Цената включва:

• Транспорт с лицензиран туристически автобус;
• 3 нощувки със закуски и вечери в хотел "Путник" *** www.hotelputnik.rsв Нови Сад, вкл. празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, много настроение, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
• Застраховка 

Цената не включва: • 
• Туристическа програма в Нови Сад, Сремски Карловци, Белград – 10 евро
• Посещение на музея на пчелите "Живанович" в Сремски Карловци с дегустация на вино и мед, при минимум 10 записани туристи – 5 евро.;
• Полудневна екскурзия до Суботица с дегустация на вино във Винения дворец, при мин. 18 записани туристи – 20евро.;
• Входни такси за обекти и музеи, посещавани по желание, и градски транспорт;
Доплащане:
• Единична стая - +98 лв.
Отстъпки:
• Ученици и студенти - 10 лв.
• Деца до 10 год., настанени в стаята на двамата родители - 25 лв.

Хотел Путник *** http://www.hotelputnik.rs/index.php се намира в центъра на Нови Сад на пешеходната зона в близост до много ресторанти и магазини. Хотела се помещава в историческата сграда Tanurdžić palace- построена 1934 година в стил Bahaus за най-богатия търговец на града Nichola Tandžurović, през 1940 г е разширена и преустроена в хотел считан за един от най-модерните в Европа. Запазил своя автентичен облик днес хотел Путник съчетава традицията на гостоприемството и обслужването на туристи с модерен и удобен интериор. Изцяло реновиран през 2010 година хотела разполага с 83 комфортни, модерно и елегантно обзаведени стаи с централен климатик, минибар, телевизор,сейф, телефон. Ресторанта на хотела е с капацитет 120 места и предлага местна и интернационална кухня с богата селекция от качествени вина. 
 
Записване и плащане: при записване и внасяне на документите  30% капаро. 
Пълно плащане: 20  дни преди тръгване 
Краен срок за информиране ако минималния брой туристи не е набран: 7 дни преди датата на пътуване
Застраховка“Отговорност на туроператора”03700100000488 Евроинс България

 

 

 

 
РЕЗЕРВАЦИЯ