ПРАЗНИЦИ

Мини почивка в Гърция

Транспорт
Автобус
Продължителност
4 дни / 3 нощувки
Маршрут
София – Солун – Халкидики - Касандра
Дати на отпътуване
Код на оферта
53
Цени от
335лв.
РЕЗЕРВИРАЙ
Програма

Септемврийски празници в Гърция - Мини почивка 

полуостров Халкидики – КАСАНДРА х-л Olympic Kosma 3*

21.09-24.09.2023

4 дни/ 3 нощувки със закуски и вечери

Автобусна програма

1 ДЕН: 21/09/2023 Четвъртък: Отпътуване от Пловдив в 05:00 ч. от ОМВ пред хотел Санкт Петербург и от Софияя в 07:00 ч. от паркинга пред Стадион Васил левски по маршрут: КПП Кулата – Солун – Халкидики - Касандра. Настаняване в хотел Olympic Kozma 3* - селището Ханиоти. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН: 22/09/2023 Петък: Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН: 23/09/2023 Събота: Закуска. Свободен ден за плажили по желание Круиз около Атонските манастири – целодневен с спиране на о-в Амуляни – време за плаж + обяд.Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка

4 ДЕН: 24/09/2023 Неделя: Закуска. Към 11:00 часа отпътуване обратно за България. Пристигане в София / Пловдив вечерта

 

Цена на човек, в съответния вид стая, за пакет от

3 нощувки със закуски и вечери, в лева

На човек в двойна стая

335.00 лв.

3-ти възрастен в двойна стая

299.00 лв.

1-во дете 0-11.99 г.

160.00 лв.

Доплащане за единична стая

160.00 лв.

 

Цената включва:

Транспорт с комфортен автобус;

3 нощувки със закуски и вечери в Olympic Kozma 3* - селището Ханиоти

Безплатен Wi-Fi ;

Водач от фирмата организатор;

Пътни и  магистрални такси;    

Медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 г. и над 64 г имат доплащане /;

Цената не включва:

Круиз около Атонските манастири с плаж и обяд – целодневен.– 40 € възрастен и 20 € - деца от 6 г. до 11.99 г. деца до 5.99 - безпратно ;

Туристическа такса в хотела – 1.50 € на стая, на вечер – заплаща се на рецепция;

За допълнителните мероприятия – записването и плащането става на място, в автобуса !!! Екскурзиите се осъществяват  при минимум 20 пълноплащащи туриста.

ЗАБЕЛЕЖКА: При заплатена допълнителена екскурзия, но неявяване в определеното време и място за започване на екскурзията сумата не се възстановява. За туристите, които желаят да пътуват със собствен транспорт, от цената се приспадат 80.00 лв. Те нямат включена застраховка. Доплащане за единично ползване на двойна седалка – 100.00 лв.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност – лична карта или Задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България –оригинал + 1 копие + паспорт на детето, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Няма визови изисквания, свързани с пътуването.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: При резервация 30% от сумата. Пълно плащане: 15 дни преди дата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:

Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция до деня, следващ деня на записването и внасянето на депозит.

В случай на отказ от пътуване и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът не удържа неустойки при следните условия:

Във всички останали случаи на отказ от пътуване и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа неустойка както следва:

От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.

От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.

От 9-тия ден до датата на заминаване – 100% от общата цена на пътуването на турист.

 Туроператорът е с „Отговорност на Туроператора“ със Застрахователно Дружество Евроинс АД, седалище и адрес на управление: гр. София, бул. “Христофор Колумб” 43, тел. 070017241, застрахователна полица № 03700100004082.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка “Отмяна на пътуване” по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19:

туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София и гр. Пловдив не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /.

Програмата е подходяща за хора в неравностойно положение, които могат да се предвижват самостоятелно